Chiar dacă ziua îndrăgostiților pică în mijlocul săptămânii, camerele romantice pregătite de hotelieri sunt rezervate în număr destul de mare. La munte oferta include un mic dejun romantic în piscină, iar la mare- decorul și priveliștea valurilor sunt răsplata îndrăgostiților, a transmis Simona Pătruleasa.

Pregătiri pentru ziua îndrăgostiților

Valurile liniștite ale marii îi aşteaptă pe îndrăgostiţi să petreacă de Valentine"s Day în cel mai romantic mod posibil.

La fel și hotelierii din Mamaia.

Pentru un apartament cu vedere la mare, cuplurile vor plăti la un resort de 4 stele de la 450 de lei pe noapte. Pachetul include cazarea, într-un decor cu baloane sub forma de inimi, lumânări parfumate si petale de trandafiri, dar si momente de relaxare.

În preț este și accesul la centrul spa, unde oaspeții se pot relaxa în jacuzzi, la saună, în zona aceasta de relaxare, pot bea un smoothie cu vedere la mare, a declarat Cristina Drăgan, director resort.

Oferta este diversificată, în funcție de gusturi și buzunar.

O noapte care sa includă și tot pachetul pe care l-ați văzut în camera costă 450 de lei și conține un proseco, o ciocolată, un mesaj personalizat, a declarat Liliana Chirică, director hotel.

La hotelurile de 5 stele, prețul crește la 800 de lei pe noapte. În ofertă sunt incluse mesele și un pachet surpriză oferit la sosire.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Avem un decor romantic, pachetul surpriză pe care îl menționăm la check în, cină romantică și cazare cu mic dejun,

a declarat Raluca Dumitrașcu, manager hotel.

Și restaurantele din centrul vechi al Constantei își așteaptă clienții cu băuturi dedicate zilei îndrăgostiților.

Chiar daca Valentine s Day pica miercuri, în mijlocul săptămânii, multi și-au făcut rezervări.

Dragostea va pluti în aer și la munte de Valentine's Day. La acest resort de patru stele din Poiana Brașov îndrăgostiții vor avea parte de răsfăț total într-o piscina exterioară infinity, unde vor putea savura un mic dejun plutitor.

Avem un platou, să zicem așa, mai special, care îl pot servi dimineața ca floating breakfast. Avem un mini platou italienesc ce conține prosciutto, brânză cu mucegai, cedar, avem o omletă, o burata asortată, un platou de fructe, ca și desert avem pancakes, a declarat Florin Drăgan, manager spa.

Preparatele delicioase vor fi completate cu șampanie fină, fresh-uri de fructe proaspete sau caffe latte. Pentru acest serviciu, turiștii vor scoate din buzunar 490 de lei. Dar bucate alese vor putea fi savurate și la restaurantul resortului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Oferte speciale la cazare, cu mic dejun inclus, tarifele pornind de la 1499 de lei pentru o cameră tip executive, prețul incluzând cazare, mic dejun și accesul la zona de SPA, piscină, saună, sală de sport și jacuzzi, a declarat Adriana Cernat, recepționer.

Gradul de ocupare la acest complex din Poiana Brașov, pentru Ziua Îndrăgostiților, este de 60%.

Citește și: VIDEO- Vacanța de schi scoate 2.000 de euro din buzunar. Ce prețuri sunt pe pârtii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si