Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Premierul a chemat primarii din Capitală la sfat

La o săptămână de la începerea școlii, după ce a văzut dezastrul din traficul Capitalei, premierul i-a chemat pe primar pentru a găsi soluții. Edilul general spune că blocurile construite ilegal reprezintă cea mai mare frână pe șosele.

Redactia Stirile Kanal D,

Premierul a chemat primarii la sfat [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

De parcă traficul din Capitală nu era suficient de aglomerat, zecile de șantiere deschise în acest moment au blocat complet multe artere principale.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

În cincisprezece locuri din oraș se lucrează la rețeaua de termoficare, pe alte cinci străzi sunt deschise șantiere pentru noua linie de metrou, iar pe alocuri mai găsim șantiere deschise pentru diferite avarii și reabilitarea liniilor de tramvai.

"E groaznic cu șantierele, tot Bucureștiul e un șantier", spune un șofer. De aceeași părere este și premierul Marcel Ciolacu care a chemat astăzi primarii la guvern pentru a căuta soluții.

Încă nu este clar care a fost concluzia întâlnirii. Joi, o altă discuție pe tema traficului va avea loc între primarul general și premier.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI