"Premiile Emmy se decernează chiar acum în Statele Unite, la 4 luni distanță de data la care erau programate inițial. Evenimentul a fost amânat din cauza grevelor de la Hollywood. Serialul "Succesiunea" a bifat și aici premiul cel mare, după ce săptămâna trecută a luat patru Globuri de Aur. Printre nominalizați au fost și români", a transmis Simona Pătruleasa.

Premiile Emmy, decernate cu fast

„Succesiunea” este producția cu cele mai multe nominalizări de anul acesta la Emmys, cu 27 de categorii.

La capitolul comedie a câștigat serialul "The Bear". E povestea plină de umor a unui chef bucătar cu numeorase premii în palmarea, care se întoarce în orașul său natal pentru a avea grijă de localul cu sandvișuri al răposatului său frate.

Starurile producției au oferit și un moment inedit. S-au sărutat îndelung pe scenă.

Un alt premiu important a mai obținut "Beef", pentru cea mai bună serie limitată a anului. Printre nominalizați s-au numărat însă și români. Carmen Pepelea este prima producătoare româncă de film care a fost vreodată atât de aproape să câștige un Emmy. Ea a făcut parte din echipa serialului Wednesday. Alături de Carmen, este la Los Angeles și celebrul hairstilist George Soare. Ne-au trimis câteva imagini în exclusivitate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost o seară magică, iar ținutele vedetelor au captat ca de fiecare dată atenția presei de fashion internaționale. Iată rochiile care au făcut senzație.

Premiul Emmy este un premiu american de televiziune considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie.

Citește și: VIDEO- Globurile de Aur 2024. „Oppenheimer”, marele câștigător


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si