Pianistul de jazz Jon Batiste a avut cele mai multe nominalizări la Grammy anul acesta – 11, pentru albumul lui solo „We Are”, dar și pentru coloana sonoră a filmului Pixar „Soul”. Artistul a câștigat 5 dintre premii, inclusiv cel pentru albumul anului și cel pentru cel mai bun videoclip. 

Olivia Rodrigo a primit 4 premii

Starul Disney devenit senzație a muzicii pop, Olivia Rodrigo, a fost nominalizată la toate cele patru categorii principale.

Tânăra în vârstă de 19 ani a primit trofeele Grammy pentru cel mai bun artist debutant, cel mai bun cântec, cea mai bună înregistrare și cel mai bun album, Sour.

Citeste si: Meat Loaf, celebrul cântăreț și actor american, a murit la vârsta de 74 de ani

Este al treilea artist din istorie care reușește acest lucru, după Christopher Cross și Billie Eilish. Olivia Rodrigo a urcat pe scena îmbrăcată într-o rochie lungă semnată de designerul Vivienne Westwood. 

Citeste si: Un cunoscut regizor lituanian de filme documentare a fost ucis în Mariupol

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Silk Sonic, grupul format din Bruno Mars şi Anderson Paak, a primit în total 8 nominalizări și a primit Grammy pentru cea mai bună înregistrare a anului, cea mai bună reprezentaţie de R&B şi cel mai bun cântec.

Vedete internaționale pe covorul roșu

Unul dintre cele mai râvnite cupluri format din Justin și Hailey Biber a făcut senzație pe covorul roșu. Cei doi au ales două ținute total diferite. Artistul

a purtat un costum bărbătesc supradimensionat, un tricou alb, o pereche de bocanci și o caciula roz pentru un accent de culoare, iar soția lui a ales o rochie albă, fără bretele, semnată de casa de modă Saint Laurent.  

Citeste si: Justin Bieber are COVID

Lady Gaga a schimbat două ținute. Rochia de tip sirenă pe care a purtat-o a fost croită special pentru ea de către Armani Prive și este facută manual din satin în două culori. Pe scenă, Gaga a purtat o rochie fără mâneci, baby blue, cu o fundă supradimensionată la spate. 

Citeste si: Regina Angliei a fost surprinsă la volanul unei mașini, după ieșirea din spital

La marele eveniment a participat și Costi Ioniță care a fost nominalizat, pentru a doua oară în carieră, la Premiile Grammy- pentru colaborările sale cu Jesse Royal și Sean Paul.

Citeste si: PREMIILE OSCAR. Topul filmelor cu cele mai multe statuete

Costi a lucrat la albumele „Live N Livin' a lui Sean Paul și „Positive Vibration' a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae'.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si