Prințul Harry, Meghan și mama ei au fost implicați într-o „goană de mașină aproape catastrofală” în care au fost implicați paparazzi, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al prințului, potrivit BBC News.

Citește și: VIDEO- Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România

Prințul Harry și soția sa Meghan au fost la un pas să re-editeze tragedia prințesei Diana, care a murit într-un accident cumplit într-un pasaj subteran din Paris în urmă cu 26 de ani.

Citește și: Prințul Harry susține că a primit mesaje de dincolo de la mama sa, cu ajutorul unei femei cu „puteri supranaturale”

Incidentul din New York a avut loc după ce ducele și ducesa de Sussex au participat marți, 16 mai, la o ceremonie de premiere în metropola americană.

Urmărire cu paparazzii de două ore

Într-o declarație de presă, purtătorul de cuvânt al prințului a spus că „urmărirea necruțătoare” a durat peste două ore.

Potrivit informațiilor date presei, mașina celor doi a fost la un pas de coliziuni cu alți șoferi de pe drum, pietoni și cu ofițeri de poliție. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Departamentul de Poliție din New York (NYPD) a confirmat că a avut loc un incident și a spus că numeroși fotografi „au făcut ca deplasarea lor [al lui Harry și Meghan] să fie dificilă”.

Nu au fost raportate răniți sau arestări. Palatul Buckingham nu a comentat încă incidentul.

Chiar și o urmărire de 10 minute în aglomeratul New York este „extrem de periculoasă”

Conform surselor citate de BBC, urmărirea a implicat cel puțin 6 mașini, cu conducere nesăbuită, inclusiv trecerea pe roșu la semafor, conducere pe trotuar, efectuarea de mișcări de blocare și mersul înapoi pe o stradă cu sens unic.

Toate aceste manevre au fost dublate de realizarea de fotografii în timpul mersului.

„Deși a fi o personalitate publică vine cu un nivel de interes din partea publicului, nu ar trebui să se pună niciodată în joc siguranța nimănui”, a spus purtătorul de cuvânt al prințului.

Citește și: Care era mâncarea favorită a Prințesei Diana? Se prepară ușor și este foarte delicioasă

Primarul orașului New York, Eric Adams, le-a declarat reporterilor că doi ofițeri de poliție „ar fi putut fi răniți” și că „ar fi îngrozitor să pierzi un trecător nevinovat în timpul unei urmăriri ca aceasta”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În timp ce Eric Adams a spus că „i-ar fi greu de crezut” că o urmărire de mare viteză a avut loc timp de două ore, chiar și o urmărire de 10 minute în aglomeratul New York ar fi „extrem de periculoasă”.

Cum a murit prințesa Diana, mama lui Harry

În noaptea de 30 pe 31 august 1997 mașina în care se aflau prințesa Diana și prietenul ei Dodi Al-Fayed, fiul miliardarului egiptean Mohamed Al-Fayed, s-a izbit violent de unul din stâlpii tunelului de sub piața Alma din Paris.

Cei doi veneau de la hotelul Ritz, din piața Vendôme, și încercau să scape de urmărirea unor paparazzi.

La volan se găsea Henri Paul, șeful pazei de la Ritz, aflat – așa cum vor arăta analizele – într-o avansată stare de ebrietate, iar în dreapta lui era bodyguardul lui Dodi Al-Fayed, singurul care purta centură de siguranță și singurul care a rămas în viață.

Accidentul s-a produs puțin după miezul nopții, Dodi și Henri Paul au murit pe loc, iar prințesa a ajuns la spitalul Pitié Salpêtrière după ora 2.

În ciuda îngrijirilor acordate atât în ambulanță cât și la spital, decesul a fost declarat la 4h25. Emoția produsă la aflarea veștii a fost uriașă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si