Iată prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea?

Prognoza meteo pentru 4 aprilie 2024

„Astăzi, cerul a fost temporar noros şi a plouat pe arii restrânse în zonele montane şi submontane, iar în restul teritoriului ploi slabe se s-au semnalat doar izolat. La munte, la altitudini foarte mari au fost si precipitaţii mixte. Temperaturile maxime s-au încadrat între 15 şi 23 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi local în Crişana, Maramureş şi la munte şi pe arii restrânse în Banat, Transilvania şi în nordul Moldovei. La altitudini foarte mari vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo pentru 3 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor înregistra?

Mâine, vremea va fi normală termic şi în general închisă în nord-vestul, nordul şi centrul țării, unde pe arii relativ extinse va ploua. În celelalte regiuni va fi cald pentru această perioadă, iar cerul variabil, cu unele înnorări şi pe alocuri ploi. La altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile sud-sud-vestice şi în cele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade.

În Muntenia cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Se vor înregistra 21 de grade în Ploiești, 23 de grade în Călărași.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

În Transilvania meteorologii anunță vreme închisă și va ploua. Maxime de 15 grade în Cluj, 17 grade in Alba Iulia.

În Moldova cerul va prezenta înnorări temporare. Mercurul din termometre urcă până la 24 de grade în Galați și 19 de grade în Botoșani.

În vestul țării cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt anunțate ploi. Se vor înregistra 13 grade la Reșița, 15 grade în Baia Mare.

În Oltenia, avem parte de vreme plăcută, vor fi si intervale cu soare, iar maximele ajung la 21 de grade în Slatina, 19 grade în Râmnicu Vâlcea.

În Dobrogea, meteorologii anunță o zi plăcută, ne vom bucura și de soare, iar termometrul va indica maxime de până la 22 de grade în Constanța, 18 de grade în Mangalia.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

În Capitală cerul a fost variabil, iar vântul a suflat moderat. Temperatura maximă a fost de 22 de grade.

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Temperatura minimă va fi de 9 grade.

Mâine vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar condiţii reduse de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23 de grade.

Vremea va fi în general închisă şi pe arii relativ extinse va ploua, iar la altitudini mari se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste. Vor fi 10 grade în Sinaia, la fel și la Stâna de Vale”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si