Joe Biden ținea un discurs de campanie în incinta unei biserici istorice din Carolina de Sud când s candările au început să răsune în lăcașul de cult.

Joe Biden, întrerupt de protestatari

Manifestanții au fost escortați afară, însă, Biden a fost urmărit de protestatari din Dallas, unde mai mulți activiști pro-Palestina au luat cu asalt pista unde a aterizat celebrul Air Force One.

Citește și: Exclusiv! Fermierii și transportatorii anunță proteste de amploare în toată țara! Ei vor bloca mai multe drumuri județene și orașe: ”Știm că deranjăm”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși nu au fost date declarații oficiale, imaginile sugerează că forțele locale au reținut mai mulți protestatari. În tot acest timp, în New York, manifestațiile se țin lanț. Protestatarii au blocat poduri importante în oraș pentru a scanda împotriva războiului dintre Israel și Hamas, din Gaza.
Într-o acțiune de amploare, demonstranții s-au legat și s-au încătușat unii de alții pe celebrul pod Brooklyn care leagă cartierul omonim de insula Manhattan.


Conform Poliției din New York, în total, peste 300 de persoane au fost arestate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si