Puiul este însă deosebit pentru că face parte dintr-o specie de antilopă albă, aflată pe cale de dispariție. Nici nu se ține bine pe picioare, dar se aventurează în tot felul de situații. Cade, dar se ridică rapid și nu se dă bătut.

Pățaniile micuțului pui de antilopă se derulează chiar sub privirea atentă a mamei sale, Aivi, o femelă din specia Addax. Puiul de antilopă este băiețel și nu a primit încă un nume, dar la cât de energic este va deveni cu siguranță vedeta grădinii zoologice.

Nu are stare nicio clipă și se ține în permanență după mama lui.

Citește și: VIDEO- Ucideri preventive pentru a opri pesta. Din vara lui 2017 și până acum, în România, au fost lichidate peste 7200 de focare de pestă porcină.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Exemplarul veni pe lume în Chicago este o raritate, căci face parte dintr-o specie aflată pe cale de dispariție. Antilopele Addax sunt originare din deșertul Sahara și se diferențiază de restul prin culoarea alb-crem a blanei.

Specia este una dintre cele mai amenințate specii din lume din cauza braconajului și a pierderii habitatului, iar în sălbăticie au rămas atât de puține, încât în scurt timp, ar putea dispărea complet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si