Radu Siffredi nu mai iese din scandaluri. Acesta a răbufnit după ce Gina Matache, mama iubitei sale, l-a atacat din nou în mediul online.

Artista a comentat o secvență surprinsă pe un live stream pornit chiar de tânăr, în timp ce ar fi jignit unul dintre copiii Oanei Matache. Totul s-a întâmplat de față cu mama copilului.

Citește și: VIDEO| Sora Deliei e în război cu toată familia

@p.m.ii Oana Matache Oanasirazvan. #oanamatache #oanacosanzeana #delia #deliamatache #radusifredi #radusioana #oanasiradu #radusiffredi #ginamatache ♬ sonido original- P M I

Mesajul controversat transmis de Radu Siffredi

Radu Siffredi nu a mai putut îndura scandalul în care este prin de zile bune și a răbufnit pe contul său de Instagram. 

„Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (…)”, a scris Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea dramatică a lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: „S-au purtat foarte urât cu mine”

Gina Matache, reacție după ce Radu Siffredi l-a înjurat pe unul dintre nepoții săi

Gina Matache a reacționat, după ce un videoclip publicat în mediul online îl arată pe Radu Siffredi în timp ce îl înjură pe unul dintre copiii Oanei Matache.

În ciuda imaginii de adult responsabil pe care încearcă să o afișeze în mediul online, Radu Siffredi a comis o gafă uriașă, cel mai probabil uitând de faptul că este live.

Citește și: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al Oanei Matache: „A venit un neica nimeni să se facă tătic”

Tânărul a încercat să își convingă urmăritorii că este pregătit să o ajute pe Oana să îi crească pe Jessie și Bubu.

În acest context, Gina Matache este revoltată de situație și imaginile au ajuns imediat pe contul său de Instagram, în secțiunea Story. După ce imaginile au ajuns în atenția presei, femeia a șters imaginile de pe rețeaua de socializare. Gestul ei a ridicat numeroase semne de întrebare.

Citește și: Mamă surogat, ilegală în România

Motivul pentru care Radu Siffredi l-a înjurat pe copil

Toată lumea s-a întrebat inițial de ce a ales tânărul să îl înjure pe copil, iar răspunsul este chiar în videoclipul viral pe internet.

Iubitul Oanei Matache a fost revoltat de faptul că unul dintre copii s-a trezit, motiv pentru care a lăsat de-o parte principiile și s-a apucat să-l înjure pe micuț.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Surpriză de proporții în ”Casa Iubirii”. Mama unei concurente a venit în vizită

„Iar s-a trezit? S-a trezit copilul iarăși. Băga-i-aș *&^%$*!”, a spus Radu SIffredi în videoclip.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si