Este vorba despre Randy, cântărețul care reprezintă o apariție emblematică în peisajul muzicii românești. Talentatul artist a venit acum în platoul Știrilor Kanal D să ne povestească despre noul său proiect, a transmis Cristina Dorobanțu.

Randi, relansare de senzație

"- Mulțumesc pentru vorbele extraordinare, senzaționale. Mă simt foarte important acum, a declarat Randy.

- Ce-mi spui despre noua piesă?

- Titlul nu spune totul. Te-ai fi așteptat din titlu să fie despre altceva, dar cred că nu suntem singuri, cu siguranță nu suntem singuri și separarea asta pe care o vedem în jurul nostru cred că duce la boala secului, la depresie... și la altfel de conflicte mai serioase. Dacă ne-am simți mai împreună, cumva mai conectați, cred că am trăi mult, mai în pace, a declarat Randy. 

- Tu te-ai simțit vreodată singur?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

- M-am simțit singur, da. Am avut norocul de mic să îmi pun întrebări, să caut informații și am realizat că nu sunt singur și mi-a trecut repede starea aia de anxietate. Până în treizeci de ani ai tot felul de probleme, de asta te trezești și ești nemulțumit, neîmplinit, dar ai tot, știi și... vine din, de nu știu unde, un fel de neajuns, dar uitându-mă în oglindă, una două palme și realizând că sunt sănătos și am tot ce-mi trebuie îmi trece repede nemulțumirea asta față de viață, a declarat Randy. 

- Ce-mi spui despre videoclipul piesei?

Citește și: VIDEO- Silvia Dumitrescu, mereu ca o adolescentă. Ce vârstă a împlinit artista?

- N-am muncit foarte mult la clipul piesei, este făcut de Lux și de Alexandra și le mulțumesc pe această cale, nu știu dacă se uită. Este despre oameni, exact așa cum trebuia să fie clipul piesei ăsteia. Am stat puțin, am stat trei ore și am plecat pentru că n-am avut un rol atât de solicitant, ca să zic așa, dar cred că reflectă foarte bine mesajul piesei, a declarat Randy. 

- Spuneai la un moment dat că ți-e teamă să devii irelevant și vorbim aici din punct de vedere emoțional.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

- Da, e o frică în general a oamenilor, de a deveni irelevanți. Cred că este legată și de sentimentul ăla de singurătate, când ești singur și nebăgat în seamă, existența ta nu mai este... cum să spun eu, văzută de alți oameni.

Începi să simți relevant, dar iar e o iluzie pentru că dacă ai oameni în jurul tău și viață, în general, nu numai oamenii, pentru că a fi singur sau a fi înconjurat de viață cuprinde tot ceea ce ne înconjoară. Cred că nu pot să devii irelevant, cred că e o senzație pe care ți-o induci, dar nu e niciodată irelevant așa cum nu ești niciodată singur", a declarat Randy.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: