"Exfoliere, curățare și relaxare! Cu alte cuvinte, un tratament cosmetic complex, de care s-ar bucura toate doamnele și domnișoarele. Doar că în minutele următoare vă arătăm, ca astfel de proceduri nu sunt destinate doar lor ci și... patrupezilor! Ați auzit bine. Saloanele de întreținere pentru animale au scos pe piață tot felul de pachete pentru ca felinele să se simtă adevărate vedete", a transmis Cristina Dorobanțu.

Răsfăț pentru patrupezi

Nu doar oamenii au nevoie de câteva clipe de relaxare și răsfăț, ci și prietenii noștri patrupezi. Saloanele de cosmetică pentru animale sunt tot mai căutate pentru pachetele ingenioase pe care le scot pe piață. Într-un astfel de loc din Capitală am întâlnit-o și pe Aria, o pisicuță de numai 2 ani, căreia îi place la maximum să fie alintată și îngrijită. Stăpâna ei a adus-o pentru un tratament cosmetic, care să îi curețe și să îi regenereze blănița.

Băiță cu 2 tipuri de șampon și o mască hidratantă la final, poate conține și uleiuri esențiale, adăugate dacă este cazul în funcție de nevoile pielii și ale blăniței și hidratarea pielii și ozonoterapie, a declarat Andreea Mihaela Curea, specialist cosmetică animale.

Primul pas în transformarea Ariei: exfolierea!

"Este un scrub natural, un produs care poate fi folosit și pentru căței și pentru pisicuțe și se aplică exclusiv prin masare, este foarte relaxant pentru orice animăluț și conține pudră de sâmburi de caise și multe uleiuri esențiale care hidratează pielea și blana.

Nu trebuie să folosim foarte mult produs, pentru că se va clăti prea greu, dar folosim o cantitate mică și o distribuim foarte bine prin masaj, pentru că uleiurile esențiale din el trebuie să intre și în blană", a declarat Andreea Mihaela Curea, specialist cosmetică animale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Simpatica pisicuță pare de-a dreptul cucerită de tratamentul care i se aplică. Odată spălată și curățată de exfoliant, Aria trece la cele mai relaxante etape dintre toate: masajul și ozonoterapia. Aceasta din urma se aseamănă cu un jacuzzi, în care patrupedul este așezat pentru a se bucura de masajul cu bule. Terapia este foarte utilă pentru că distruge toate bacteriile, regenerează pielea și ajută la sănătatea articulațiilor.

"Scurtarea unghiuțelor, scurtarea urechiușelor și neapărat curățarea ochișorilor, mai ales că pisicuța albă se pătează destul de ușor. Următorul pas este să o dăm cu cremuță pe pernuțe astfel încât să fie și pielea de acolo hidratată", a declarat Andreea Mihaela Curea, specialist cosmetică animale.

Astfel de pachete spa pentru câini sau pisicuțe sunt tot mai cerute în saloanele cosmetice. Specialiștii recomandă c astfel de proceduri, al căror preț poate ajunge la 400 de lei, să fie efectuate cu o frecvență de 2-3 săptămâni, astfel încât blana să fie bine întreținută.

Citește și: VIDEO- A fost aleasă cea mai frumoasă poză a anului! Fotografia prezintă un moment emoționant

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si