Cei doi erau împreună de aproape două decenii, însă, în ultima vreme nu se mai înțelegeau așa că femeia de 48 de ani a decis să se despartă de bărbat. Fostul partener, cu 15 ani mai în vârstă, s-ar fi mutat de acasă, însă, în această dimineață a revenit pus pe scandal.

A vrut să-și omoare partenera, după care s-a sinucis

Vecinii au auzit certurile și, neștiind ce se petrece, au sunat la 112 și au anunțat autoritățile că ar fi vorba de violență domestică.

Până a ajuns echipajul de poliție, individul a rănit-o pe femeie apoi și-a pus capăt zilelor. Medicii au găsit-o pe victimă în stare gravă.
„Se afla în șoc hemoragic. S-a început tratamentul de la locul intervenției. A fost adus în urgență, s-au făcut investigații în paralel cu manevre terapeutice, adică administrarea de sânge, oprirea hemoragiei, sutura plăgilor de la nivelul scalpului și pacienta a mers în sala de operație la Chirurgie Vasculară”, au transmis medicii.

Femeia este medic veterinar de profesie. Era în concediu de mai bine de două săptămâni, iar colegii așteptau să se întoarcă la muncă la începutul săptămânii viitoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia este internată acum la terapie intensivă și medicii luptă să îi salveze viața. În caz de urgență, apelați numărul telverde 0800500333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si