Un restaurant din inima Londrei oferă delicatese pe baza de greieri. De la primul fel, până la desert, tot ce este trecut în meniu conține sub o formă sau alta, insecte. Iar ce este cu adevărat incredibil este că pragul localului este călcat de mulți clienți, a transmis Cristian Sabbagh.

Meniu cu insecte, deliciu în Londra

De departe pare doar un preparat fine dining.

La o privire mai atenta însă, realizezi ca ai greieri in farfurie. Si nu, este vorba de nicio eroare. În acest restaurant din Londra întreg meniul se bazează numai pe insecte

Deși multi simt fiori recu numai la gândul de a âanca insecte, proprietarul restaurantului ne asigura că este doar o bariera culturală, iar experiența culinara este una de neratat.

Suntem de fapt primul restaurant cu preparate din insecte din lume. Totul, de la unt la deserturi, conține insecte și, evident, toate ingredientele din carne sunt greieri, a mărturisit proprietarul restaurantului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Iar meniul este cat se poate de diversificat.

Avem mâncăruri mexicane, avem tacos, avem burrata, chestii italiene, avem paste, tocmai avem o nouă lasagna de greieri în meniu astăzi, a mărturisit proprietarul restaurantului. 

În plus, datorită calităților nutritive, insectele ar putea deveni mâncarea viitorului.

Cele mai consumate insecte din lume sunt gândacii și omizile, iar la polul opus se află libelulele.

Iar în total, peste 1900 de specii sunt consumate ca hrană.

Citește și: Produsele de curățare esențiale pentru bordul mașinii. Ce să ai mereu în portbagaj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si