Mergem acum la un târg de nunți organizat în capitală, pentru a afla care sunt rochiile de mireasă la modă anul acesta și nu numai. Colega mea, Dana Luțu ni se alătură, în direct cu detalii. Bună ziua, Dana!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Rochii de mireasă la modă

"Oficial s-a deschis sezonul nunților 2024, iar noi ne aflăm la Târgul Național de Nunți de la Palatul Parlamentului, unde o să vă prezint noutățile în materie de rochii de mireasă și nu numai.

Împreună o să facem acest tur cu unul dintre organizatori. Bună, Dora Pătrașcu, spune-ne, rochia vedetă este în spatele tău, nu-i așa?", a transmis Dana Luțu. 

Așa este, este o rochie cu foarte multe pietre, foarte strălucitoare, cu o trenă de cinci metri și este și cea mai scumpă de la această ediție. Asta nu înseamnă neapărat că nu avem și rochii pentru toate bugetele, inclusiv în acest an, de exemplu, dintre mii de rochii prezente aici, mii de costume și ca să nu mai enumăr toate celelalte mii și zeci de mii de produse și accesorii de care au nevoie la nuntă, le propunem, preț de trei zile, să-și stabilească clar bugetul, să își facă neapărat un drum, fie că sunt din București, fie din țară, și să dea într-adevăr o tură aici la Palatul Parlamentului pentru că altfel trebuie să alerge ești singuri după două sute de expozanți prin toată țara, a declarat Dora Pătrașcu. 

"Avem aici o rochie, spuneai tu, pentru doamnele domnișoarele care preferă așa un pic de decolteu, de arăta din frumusețe", a transmis Dana Luțu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așa este, oricum miresele sunt cele mai frumoase în ziua lor, așa că dacă ele vor să fie mai clasice sau mai moderne, mai îndrăznețe sau mai puțin îndrăznețe, ele oricum vor fi frumoase

și vor arăta impecabil în rochia de mireasă, a declarat Dora Pătrașcu.

Pentru mai multe detalii despre tendințele rochiilor de mireasă din anul 2024, urmăriți materialul video de mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si