Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Românul infectat cu coronavirus, tratat în Japonia. Cum se simte

Românul infectat cu virusul ucigaş din China se află în acest moment într-un spital din Japonia, unde primeşte tratament de specialitate. Surse medicale spun că bărbatul are o formă uşoară a bolii, însă el va fi ţinut sub observaţie până se va vindeca.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu peste 25 la sută din testele efectuate până acum ieşite pozitiv, nava de croazieră Diamond Princess pare locul ideal pentru coronavirusul din China. Este avertismentul Organizaţiei mondiale a sănătăţii, care a cerut debarcarea pasagerilor rămaşi pe vas. Iar autorităţile japoneze au ţinut cont de sfatul specialiştilor şi au început să îi scoată afară în primul rând pe cei mai în vârstă. 11 persoane au plecat deja de pe nava- închisoare şi vor sta în carantină în clădiri speciale.

Ultimul bilanţ anunţat de autorităţile japoneze este de 218 persoane infectate dintr-un total de aproape 800, câte au fost testate. Astăzi nu au mai oferit alte date.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Ultima oră! Primul român infectat cu coronavirus, pe vasul de croazieră plasat în carantină

Între timp, în China, coronavirusul a blocat o jumătate de miliard de oameni în propriile oraşe.

Nimeni nu mai intră, nimeni nu mai iese. Sunt peste 64 de mii de îmbolnăviri şi aproape 1400 de morţi. Iar experţii cred că nu vom scăpa de acest coronavirus anul acesta şi că epidemia se va întinde şi anul viitor.

Românul infectat cu coronavirus, tratat în Japonia

Până atunci, China se confruntă cu o lipsă acută a cadrelor medicale. Ba, mai mult, a şi recunoscut că 6 angajaţi din spitale au murit din cauza coronavirusului.

În plus, sute de cadre medicale se află în carantină din cauza coronavirusului.

Din dorinţa de a-i mai destinde pe bolnavi, unele cadre medicale au dansat alături de cei care au fost testaţi pozitiv.

Panica produsă de acest virus ucigaş a făcut prima victimă şi în Coreea de Nord. Deşi kim Jong Un a inchis graniţa cu vecinii chinezi, mai sujnt diplomaţi care se mai duc în ţara vecină.

Unul dintre ei s-a întors la Phenian, nu a ţinut cont de regulile carantinei şi a fost văzut în baia publică. Liderul nord-coreean a dat imediat ordin ca acesta să fie executat.

Citeste si: VIDEO| ONU, despre infectarea cu coronavirus: „Se poate întâmpla oriunde în lume!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI