„Roxana Vancea a avut parte de o nuntă de vis cu iubirea vieții ei, Dragoș. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, apoi au petrecut într-o atmosferă de vis, alături de prieteni și familie. Iar astăzi vom afla mai multe amănunte din culisele nunții lor chiar de la Roxana și Dragoș”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Roxana Vancea, apariție împreună cu familia

Cristina Dorobanțu: Cum ați petrecut? Cum a fost când te-ai văzut cu voalul pe cap?

Roxana: Sincer, eram obișnuită de la ședințe foto. Mi-a cam răpit emoțiile astea cu prima rochie de mireasă, că din 2013 am tot fost mireasă la tot felul de evenimente, dar sincer, rochia care a fost a mea, chiar am simțit-o. Adică de când am ajuns acolo am zis că asta e rochia mea, m-am uitat la ea și doamna de acolo zice: hai să mai probezi, să ne mai uităm, să mai vezi altceva și o punem pe aia la sfârșit că e puțin mai grea. 

Citește și: VIDEO- Mărturiile emoționante ale bunicului care și-a pierdut nepoții, în Dolj: ,,Au fost sufletul și viața mea''

Cristina Dorobanțu: Cine s-a ocupat mai mult de pregătirea nunții?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Dragoș: A fost ceva comun. Am căzut de acord, dar n-a fost mare fast.

Roxana: Am făcut o chestie cu familia și atunci n-am avut mari pregătiri că au fost efectiv membrii familiei și cred că doi sau trei apropiați, atât, în rest doar familia. Noi am vrut doar să ne cununăm religios, nu am vrut nuntă.

Cristina Dorobanțu: Deci n-a durat foarte mult să pregătiți totul?

Roxana: Nu, chiar nu. Adică eu mi-am făcut rochia de mireasă cu o lună înainte.

Dragoș: Am avut o singură vizită la restaurant în care am stabilit ce să punem pe masă oamenilor.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: