"A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată", a transmis Cristina Dorobanțu.

Să crești mare!

"Astăzi o să facem spaghete cu sos de roșii și brânză la cuptor.  Ca și ingrediente avem nevoie de roșii, ardei și usturoi, cremă de brânză și un cașcaval, ceva pentru gratinat și normal de spaghete.

Haideți să trecem la treabă, să vedeți cât de rapid se prepară această rețetă.

Așezăm roșiile în tavă, usturoiul și ardeiul și le băgăm la cuptor. Ați văzut cât de simplu a fost? Le-am băgat la cuptor cu sare, ulei de măsline, acum nu mai avem decât de scos codițele. Nu vă stresați foarte mult cu coaja, ea va fi delicioasă doar bucățile mai arse, usturoiul copt, întotdeauna spectaculos.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adăugăm crema de brânză de cadență și puțină apă de la paste și am mai adăugat crema de brânză și am mixat foarte bine sosul, după care am pus spaghetele, le-am amestecat și cașcavalul deasupra.

Urmează să le dăm la cuptor, la două sute de grame, până când se rumenește", a explicat Alina Laufer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si