Este Ziua Îndrăgostiților, o sărbătoare foarte mult așteptată de toți cei care vor să-și arate afecțiunea prin diferite cadouri sau mesaje de dragoste trimise persoanelor dragi. Printre cele mai căutate daruri pentru această zi sunt și prăjiturile sau torturile în formă de inimă. Colega mea, Dana Luțu se află ăntr-o cofetărie din Capitală și ni se alătură cu detalii, a transmis Cristina Dorobanțu.

Prăjituri de Ziua Îndrăgostiților

Dana Luțu: De Sfântul Valentin, cofetăriile din capitală vă așteaptă să vă îndulciți cu dulciuri pentru îndrăgostiți. După cum vedeți, aici avem prăjituri, mini prăjituri, torturi, toate personalizate pentru a sărbători iubirea, dar cu mai multe informații vine Ondina Micu, managerul general al cofetăriei. Bun găsit, spune-ne cu ce v-ați pregătit?

Bun găsit! Cum este de fapt astăzi Sfântul Valentin și urmează Dragobetele, în toată această perioadă avem foarte multe produse personalizate, adică pe lângă o floare minunată pe care domnii o fac cadou doamnei, pot a compania această floare cu o prăjitură în formă de inimă, un cupcake personalizat cu inimioare, cu buze, cu diverse ornamente, apoi avem biscuții personalizați care-s la mare căutare, la fel destul de versatil, se poate personaliza cu foarte multe mesaje și bineînțeles, eclerele, al căror mesaj este cu foarte multe inimioare, i love you. Pentru domnii care doresc să facă o dedicație sau o declarație mai specială, avem torturi. Atât cele în formă de inimă, cât și tortule personalizate, arată foarte bine.

Compoziția este așa pentru primăvară, nu este ceva foarte dulce, este un muse de iaurt cu ciocolată albă și cu inserție de zmeură, de piure de zmeură, este senzație, foarte răcoritor, iar pentru cei care vor într-adevăr... noi chiar am avut de curând o cerere în căsătorie... A fost așa, o cerere mai specială domnul probabil că n-a vrut să îngenucheze, să ofere inelul, a preferat să facă prin intermediul unui tort personalizat și un mesaj extraordinar.
Tortul poate să arate așa, iar interiorul poate să fie diferit. Noi avem foarte multe compoziții personalizabile, iar decorul și-l alege clientul, începând de la o cerere în căsătorie până la un design haios cum este cel  cu hipopotam, cel cu ursuleț, pentru că am observat în ultimii ani, ursulețul este la mare căutare în perioada în perioada aceasta, bineînțeles pot fi buchete de cupcake cu flori, atât naturale, cât și flori făcute de către colegii noștri de la design,
a declarat Ondina Micu, managerul general al cofetăriei. 

Dana Luțu: Spuneai că este foarte mult de muncă la un astfel de tort!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Este minuțios. toți cei care decorează aceste torturi sunt colegii mei de la design. Ei au terminat artele, absolut toți sunt absolvenți de arte și din mânuțele lor ies niște lucruri absolut fabuloase, a declarat Ondina Micu, managerul general al cofetăriei.  

Dana Luțu: Eu cred că toată lumea s-a convins că un tort sau un desert desăvârșit este alegerea cea mai potrivită pentru Sfântul Valentin!

Citește și: VIDEO- Cină pentru îndrăgostiți de Valentine's Day. Cum arată o masă romantică?

 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si