Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Sărbătoarea profesorilor turci

Cu un discurs în limba română, consulul general al Republicii Turcia în Constanța a smuls ropote de aplauze! Totul, in urma unei intalniri a oamenilor de afaceri turci, care au sarbatorit in tara noastra Ziua Profesorului Turc, prin care au aratat aprecierea lor dascalilor ce formeaza oameni.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In grai romanesc si-a început discursul Sulhi Turan, consulul general al Republicii Turcia la Constanta. A sarbatorit intr-un local din statiunea Mamaia Ziua Profesorilor, alaturi de distinsii oameni de afaceri turci din Dobrogea. Aceștia au premiat dascălii care au performat în școli, licee și universități.

Sulhi Turan, consulul general al Republicii Turcia: Succes si multi ani pentru profesorii din Turcia si Romania! Multumesc!

Citeste si: VIDEO| Ugur Yesil, omul de afaceri al anului. Performanța Kanal D, recunoscută

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La eveniment au fost invitati si profesori turci, care predau in Romania.

Ziua Profesorului Turc este o sărbătoare cu rădăcini adânci dincolo de Bosfor. Este un mod de a-i pretui si de a le arata respect dascalilor care formeaza nu doar oameni, ci si caractere. La Constanta, evenimentul a culminat cu taierea unui tort.

OMER KARAHASANOGLU, PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI OAMENILOR DE AFACERI TURCI: Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea a inceput sa sarbatoreasca, de anul acesta, Ziua Profesorului Turc.

In Turcia se sarbatoreste de 39 de ani, o perioada destul de lunga, dar noi, aici, in Dobrogea, am inaugurat cumva si sarbatorirea acestei zile deosebite pe plan local.

Gabriela Tas, antreprenor: Suntem la cel de-al doilea eveniment si ne dorim sa devina o traditie. Dorim sa aducem dascali de etnie turca si de alte etnii.

Ziua Profesorului a fost celebrată de turcii din România în acest an pe 25 noiembrie și nu pe 24, cum este data consacrată.

Asta ca să nu se suprapună cu alegerile prezidențiale din țara noastră. 

Citeste si: VIDEO| Serialul „Gulperi” începe azi, la Kanal D, de la ora 20:00

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI