Close sidebar
Close sidebar

Video socant facut public de brutele ISIS: Prizonieri rastigniti, ucisi de copii

O noua inregistrare socanta a fost facut publica de brutele organizatiei teroriste Stat Islamic. Mai multi copii si batrani ucid prizonieri, care sunt apoi rastigniti.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brutele ISIS injunghie, impusca si rastignesc prizonieri. Din pacate, in monstruasele crime sunt implicati si copii si batrani.
In imagini se observa cum un barbat este rastignit pe un suport de metal, dupa care un terorist jihadisr mascat il injunghie cu un cutit.
Nu este insa clar cand a fost realizata aceasta filmare.

Brutele ISIS injunghie, impusca si rastignesc prizonieri. Din pacate, in monstruasele crime sunt implicati si copii si batrani.

In imagini se observa cum un barbat este rastignit pe un suport de metal, dupa care un terorist jihadist mascat il injunghie cu un cutit. Nu este insa clar cand a fost realizata aceasta filmare.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

ISIS a castigat controlul asupra mai multor teritorii din Siria si Irak in anul 2014, iar de atunci mai multe grupuri armate, printre care luptatori kurzi, dar si fortele guvernamentale siriene si irakiene incearca sa ii indeparteze.

 

Sursa foto&video: Daily Mail

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI