Soția șefului spionajului ucrainean a fost otrăvită, spun surse din cadrul serviciului de informații de la Kiev. Marianna a fost deja spitalizată și tratată. Șeful spionajului ucrainean este una dintre țintele anunțate de Moscova și a trecut prin mai multe tentative de asasinat, a transmis Cristian Sabbagh.

Soția șefului spionilor din Ucraina, otrăvită

Rușii nu au putut ajunge la generalul Kiril Budanov, însă au reușit să îi otrăvească soția.

Cel puțin asta susțin surse din serviciile de informații ale Ucrainei.

Potrivit acestora, Marianna Budanova a fost otrăvită cu metale grele, substanțe care nu sunt folosite de civili, dar nici de militari. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a avut o cădere inexplicabilă a stării de sănătate și a fost internată în spital.

Citește și: Azi, de la ora 22:30, la Kanal D2! Hamilton, supus unui test uriaș

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Verdictul medicilor a fost intoxicație cu metale grele, iar serviciile de informații cred că soția spionajului ucrainean a fost victima unei tentative de asasinat. Cel mai probabil, otrava ar fi ajuns în corpul Mariannei prin mâncare. În acest moment, ea a trecut de prima fază a tratamentului și se recuperează.

Medicii i-au verificat și starea de sănătate a lui Kiril Budanov, dar analizele nu au arătat nimic suspect.

Generalul Budanov este cel care a condus multe atacuri devastatoare în interiorul Crimeei sau Rusiei, ceea ce a atras furia Moscovei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si