„Misiunea lui este să le facă pe femei să arate spectaculos și reușește de minune, dacă ținem cont de faptul că a ajuns de patru ori campion mondial în coafură. Francezul Raphael Perrier este unul dintre cei mai recunoscuți stiliști la nivel mondial și a colaborat cu nume mari de la Hollywood. Zilele acestea, a poposit în țara noastră pentru a împărtăși specialiștilor și admiratorilor câteva trucuri profesionale”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Stilistul francez care revoluționează coafurile

Este omul spectacol, iar munca lui este apreciată și lăudată în întreaga lume. Raphael Perrier a scris istorie în industria styling-ului internațional și continuă să uimească prin stilul unic și tehnica inovatoare.
„ Tehnica este foarte simplă. Ceea ce vrem este să îi ajutăm pe stiliști și totodată pe clienți să aibă parte de ceva special. Este important să avem un păr frumos, iar modul în care noi îi educăm este unic. Facem un grup care vine în Franța și le explicăm trendurile, vedem care sunt tendințele în România și cum le putem combina”, a spus stilistul.

Citește și: VIDEO- Culoarea anului 2024. Peach Fuzz este deja extrem de populară în rândul designerilor și specialiștilor din domeniul înfrumusețării

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Stilistul de renume internațional a pus bazele unei tehnologii unice, care ajuta profesioniștii din domeniu să evolueze și să învețe stiluri noi: un dispozitiv care te poartă, virtual, în orice salon de styling din lume, pentru a vedea cum lucrează alți colegi de breaslă. Și nu doar atât. Cu ajutorul unui soft specializat, doritorii pot chiar încerca să realizeze singuri tehnica aplicată în salonul respectiv. Raphael este recunoscut în domeniu drept un vizionar și anticipează cu exactitate trendurile.


„Tendințele anul acesta sunt dominate de balayage-ul franțuzesc, părul decolorat. Cu rădăcinile închise la culoare și câteva șuvițe pe lungime. De asemenea, sunt o mulțime de culori care revin la modă, precum cuprul. O mică schimbare este fix ceea ce aveam nevoie”, a mai explicat stilistul.
De-a lungul timpului Raphael a colaborat cu nume mari din industria muzicii, dar și cu renumiți actori de la Hollywood. Cel mai recent proiect al său este colaborarea cu Johnny Depp, pentru o producție cinematografică.
„Ultimul mare eveniment la care am lucrat a constat în realizarea a 220 de peruci pentru filmul lui Johnny Depp: "Jeanne du Barry". Am făcut perucile pe rând, a fost o muncă imensă, am lucrat 10 luni pentru asta, chiar dacă filmările pentru lungmetraj au durat doar 3 luni. Am lucrat la foc automat, dar a meritat. S-a filmat, iar pelicula a fost la festivalul de film de la Cannes, e incredibil”, a adăugat francezul.
Raphael a moștenit talentul din familie, căci se află deja la a 4-a generație de specialiști. Știe că meseria pe care o practică nu este ușoară și nu toți au ocazia să o învețe de la profesioniști, așa că este dornic să împărtășească tuturor celor interesați câte puțin din secretele aflate de el de-a lungul timpului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si