Ce probleme sunt legate de celebra brânză din Ardeal știe Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Produse lactate din județul Sibiu, contaminate cu E. coli sau salmonella

„Vorbim de controale efectuate în județul Sibiu. Mai multe probe preluate de la produsele fabricate de ciobanii din zonă au fost găsite cu nereguli. Vorbim despre lactate diverse, cum ar fi celebra telemea, dar și caș, urdă, unt sau cașcaval.

Potrivit reprezentanților DSVSA, peste 17% din probele preluate au înregistrat depășiri ale limitelor admise și au fost depistate cu E.coli, Salmonella, dar și cu stafilococ. De vină pentru acest lucru ar fi nerespectarea normelor de igienă de către ciobani. De altfel, în urma controalelor, au fost găsite mai multe nereguli în locul unde erau ținute animalele sau erau prelucate produsele. Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare au aplicat amenzi de peste 81.000 lei și au suspendat activitatea acolo unde au fost găsite probleme. Din fericire, niciunul dintre loturile infectate nu au ajuns la raft”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO- Alertă de E. coli în apa Mării Negre! Ce au transmis autoritățile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si