O nouă zi în „Casa Iubirii” a adus camere roșii pentru mai mulți concurenți. Teodora, care a mărturisit că tot spera să aibă o astfel de oportunitate, s-a întâlnit cu Moldo în camera roșie, iar cei doi concurenți s-au apropiat din ce în ce mai mult. După câteva complimente venite din partea lui Moldo, Teodora a fost din ce în ce mai fericită. 

Citește și: VIDEO ”Mi se pare de prost gust”. Julia și Virginia au rupt lanțul prieteniei și au ajuns iar la cuțite. Blondina, în lacrimi, face acuzații dure la adresa celei pe care o considera apropiată

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Moldo: „Am văzut că în fiecare zi porți câte o culoare, ieși în evidență. Îți stă foarte bine.”
Teodora: „Azi m-am pregătit, poate avem camere roșii. Am vrut să fiu roșie.”


Moldo: „Ai vrut să te asortezi cu camera?”
Teodora: „Da.”

teodora casa iubirii, moldo casa iubirii, gagea casa iubirii

Alexandra și Gagea au îngropat securea războiului: „Încep să-mi schimb comportamentul”

După o perioadă în care cei doi nici nu au vrut să audă unul de celălalt iar Gagea i-a aruncat constant înțepături brunetei, cei doi au ajuns acum la sentimente mult mai bune.

Cei doi au avut și o cameră roșie împreună, care i-a făcut pe ambii să râdă cu lacrimi. 

Alexandra: „Ieri m-am simțit foarte bine în preajma ta și chiar am petrecut mai mult timp decât de obicei și chestia asta chiar m-a bucurat. Tu cum...? De fapt mi s-a părut că te-ai simțit și tu foarte bine.”
Gagea: „Și eu încep să-mi schimb comportamentul. Mi-am dat seama că nu e ok și chiar dacă ajungem să avem anumite discuții într-un mod calm, chiar mi-a făcut și mie plăcere.”

Citește și: VIDEO Giuly, decizie radicală în ceea ce-l privește pe Robert. Concurenta le-a lăsat fără cuvinte pe fete când le-a spus ce are de gând să facă: „N-aș fi crezut!”

teodora casa iubirii, moldo casa iubirii, gagea casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si