„Vedetele noastre își doresc să arate impecabil și caută mereu activități care să le mențină în formă. Iar unul dintre sporturile cu multiple beneficii, pe care îl abordează tot mai mulți tineri, este pilates. Nadina, o cântăreață de muzică de petrecere, s-a decis să încerce pilates și învață acum ABC-ul acestui sport”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Trup de vedetă cu pilates. Ce exerciții sunt recomandate

Pilates este un sport care se practică doar sub îndrumarea unui instructor specializat pentru că presupune folosirea unor aparte specifice. Nadina, tânăra artistă în vârstă de 26 de ani care pășește pentru prima dată într-o astfel de sala de antrenamente, își dorește să se bucure de beneficiile lui.
„Am ales pilates pentru că am înțeles ca este un sport nu ușor și care te ajută la postură, eu am o problemă cu postura”, a spus Nadina.

Citește și: VIDEO- „Să crești mare”, cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de Tortilla mexicană

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nadina cântă muzică de petrecere, are nenumărate spectacole și își dorește să se mențină în formă. Este o persoană statică și își dorește să practice un sport care să nu necesite un efort foarte mare, iar pilates pare să fie varianta potrivită pentru ea. Asociat cu o dietă echilibrată, rezultatele vor fi vizibile rapid.

„Pilates reduce nivelul de stres, pilates accentuează circulația sanguină, pilates crește sau îmbunătățește sistemul respirator.

Sunt atât de multe beneficii pe care le poți avea pe termen lung”, a explicat Luminița Petrișor, instructor pilates.
Nadina vrea să mai scape de câteva kilograme într-un timp scurt, astfel încât următoarele evenimente muzicale să o surprindă cu noua siluetă. Tânăra, care cântă de la vârsta de 11 ani, s-a lansat pe piața muzicală în urmă cu 7 ani, iar de atunci este în atenția publicului.
Anul acesta își dorește să scoată mai multe cântece care să îi definească stilul elegant și sensibil.
Iar dacă vă întrebați cum stă cu dragostea, ei bine, Nadina este în căutarea partenerului perfect.
„Persoana potrivită pentru mine trebuie să fie mai presus de toate cu coloană vertebrală, o persoană empatică, dar cred că trebuie să ne referim și la estetică, asta ne atrage prima dată”, a mai spus Nadina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si