Moldo a intrat în emisiune pentru a o cunoaște pe Virginia, iar dorința lui se îndeplinește de la o zi la alta. Cei doi sunt într-o cunoaștere, iar toți cei din casă au observat că se potrivesc și că există o chimie între ei.

Robi a reacționat pentru prima data despre cunoașterea dintre fosta sa iubită și noul concurent. Ce i-a spus lui Patrick, întrebat despre cum se simte când o vede pe Virginia fericită, cu altul?

Robi, prima reacție despre apropierea dintre Virginia și Moldo

Virginia și Moldo au întâlnire în camera roșie, iar lucrurile între aceștia par să meargă ca pe roate. Cei doi se înțeleg și chimia dintre aceștia este vizibilă.

Moldo: Ce faci, draga mea?

Virginia: Bine, tu?

Virginia: Am o părere bună și îmi place și punctul de vedere pe care-l ai și cu restul persoanelor pe conexiune... adică mi s-a părut că ai vorbit ce trebuie.

Virginia și Moldo

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citește și: VIDEO "Vezi că am primit mesaje de la foștii tăi" Sebastian ia foc după postarea Robertei din mediul online. Cei doi, la cuțite, din nou: "Ți-am dat importanță și nu meritai"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Văzându-și prietenul cum analizează întâlnirea din camera roșie dintre Virginia și Moldo, Patrick simte nevoie să afle sentimentele acestuia. 

Robi pare să fie sincer și îi mărturisește prietenului său că se bucură că Virginia cunoaște pe altcineva.

Patrick simte nevoia să clarifice ce a auzit, îl întreabă din nou pentru a se asigura că a înțeles bine, iar răspunsul lui Robi rămâne ferm.

Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick: Se pare că se apropie din ce în ce mai mult, Robi. Te bucuri pentru Virginia? 

Robi: Da, frate.

Patrick: Adevărat?

Robi: Vorbesc serios!

Patrick: Serios?

Robi: Mă bucur din inimă. Tu crezi că eu sunt din ăla? Ce ai, mă?! Ești nebun?! Poate să își facă cuplu, poate să facă ce vrea ea. Cine sunt eu să îi dictez viața?!

Pentru a afla cum continuă situația, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si