Tzancă Uraganul și-a uimit fanii. Acesta a postat joi o fotografie în mediul online alături de fostul afacerist, Irinel Columbeanu, care a fost invitat la el acasă.

Cum s-au postat Tzancă și Irinel Columbeanu?

Cei doi păreau foarte fericiți și serveau masa împreună.

Manelistul i-a făcut chiar o dedicație lui Columbeanu. Clipul video cu ei a fost postat rapid pe TikTok, acolo unde a strâns aprecieri și numeroase comentarii.

”Azi am un musafir special, domnul Irinel Columbeanu! Îi doresc multă sănătate și toate cele bune, om cu suflet mare!”, a scris artistul în descrierea postării.

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original- 𝐸𝑣𝑒𝑙𝑖𝑛𝑛𝑎💎

Tzacă vizită Irinel Columbeanu

Tzacă Uraganul a postat în mediul online o fotografie cu Irinel Columbeanu.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bărbatul care a încercat să se sinucidă pe Aeroportul Otopeni, dat în judecată de compania aeriană. Ce riscă acum pasagerul?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Printre comentariile scrise s-au numărat și critici la adresa lui Irinel Columbeanu.

”Măcar îl caută cineva”, a scris o fată.

Așa ar trebui să facă toată lumea, ca și tine. Bravo Tzancă, Dumnezeu să îți dea sănătate la toată familia ta frumoasă”, a mai scris un utilizator.

Ce cuvinte dure a avut Tzancă la adresa fostului afacerist din Izvorani?

La luna octombrie 2023, Tzancă a avut câteva cuvinte dure de transmis lui Irinel Columbeanu. Atunci, acesta fusese internat în azilul de la Ghermănești, loc în care a stat și tatăl său. Situația lui în continuare este una foarte delicată, întrucât nu are bani să-și plătească azilul, care costă în jur de 8.000 de lei lunar.

Demonstrați că ați ajutat nevoiași, domnule Irinel, când aveați averea aia imensă și o să fiți ajutat. Cum putem fiecare!”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

Tzancă vizită Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost vizitat de Tzancă Uraganul.

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Ministrul Educației nu a rezolvat problema transportului gratuit. Câți elevi sunt nevoiți să plătească din propriul buzunar abonamentele: ”Este depășită de situație”

Miliardarul și-a deschis și un cont în care persoanele ce doresc să îl ajute îi pot face donații. Nu doar manelistul Tzacă l-a criticat, ci și vedete precum Anamaria Prodan și Gigi Becali. Vila din Izvorani a luat foc în toamna anului 2020, iar de atunci acesta a decăzut. Potrivit  as.ro ,  proprietatea ar fi deținută acum de cineva, care însă nu a făcut nicio reparație până acum. Imobilul era pus la vânzare la suma de 3,9 milioane de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si