„În căutarea celui mai bun și spectaculos tort de Revelion, românii iau cu asalt cofetăriile. Mergem și noi într-un astfel de loc, de unde colega mea de la Timișoara, Iulia Dumitrașcu, ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Iulia”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Ultimele comenzi pentru torturile de Revelion

Iulia Dumitrașcu: Bună ziua și bun găsit tuturor! În mod cert, de pe masa de sărbătoare nu lipsește ceva dulce.

Să știți că de Revelion oamenii preferă torturile. Ce variante putem comanda ne va spune astăzi Alina, bine te-am găsit. Spune-ne ce oferte avem?

Alina:  Oferta este variată. De departe, cel mai dorit sortiment de tort rămâne Pavlova, probabil cea mai populară prăjitură în lume cu foi de bezea, cu cremă de brânză și fructe proaspete. Mergem mai departe la tortul de fistic: o cremă de vanilie pe bază de unt, praline de fistic, la fel, foi de bezea.

Citește și: VIDEO- Revelion cu vreme de primăvară. Finalul de an vine cu temperaturi caracteristice lunii martie

Iulia Dumitrașcu: Ceva mai sofisticat și interesant arată tortul alb.

Alina: Este tortul de lămâie cu o cremă de lămâie, cu un blat pufos și bezea flambată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iulia Dumitrașcu: Spune-ne și despre cele mai celebre.

Alina: Cele mai celebre, probabil tortul Medovik, un tort rusesc cu miere și smântână, decorul este minimalist, potrivit oricărei sărbători.

Iulia Dumitrașcu: Iar fiecare tort are clar și un mesaj.

Alina: Exact, să sărbătorim venirea noului an cu clasicul „La mulți ani!”.

Iulia Dumitrașcu: Aici, în Banat, se poartă, dacă putem spune așa, un tort anume. Care este acela?

Alina: Da, tortul Doboș, un clasic al cofetăriei ungurești. Este un tort fin și elegant, prezentat cu o glazură crocantă de zahăr ars. Este un tort cu fix șase foi și cinci straturi generoase de cremă de ciocolată și unt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: