„14 ore de alergare fără oprire în jurul Guvernului. Este metoda inedită de protest pe care a găsit-o un antreprenor, drept răspuns la noile măsuri fiscale impuse de stat. Oana Guran este la Palatul Victoria. Oana, de cât timp aleargă bărbatul?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

14 ore de alergare continuă, sub formă de protest la Guvern

„Protestul a început la ora 7 dimineață și continuă și acum, la câțiva pași de Guvern.

Așadar, aleargă de 12 ore și mai are încă două ore din acest protest. Vorbim despre Cosmin Răileanu, un antreprenor din Râmnicu Sărat, care conduce o afacere online, de zeci de milioane de euro. Bărbatul și-a propus să alerge astăzi 14 ore fără oprire, ca răspuns la noile măsuri fiscale care, spune acesta, afectează afacerile mici și mijlocii.
Dar de ce 14 ore de alergat, vă întrebați? Ei bine, bărbatul consideră că atât muncește zilnic un antreprenor, pentru afacerea lui, dintre care 10 ore alimentează cu bani statul. Iar noile măsuri ar pune și mai multă presiune pe antreprenori.
Guvernul a promis că se va renunța la limitarea plăților cash, doar că ordonanța de urgență încă nu a fost adoptată”, a transmis Oana Guran, jurnalist Știrile Kanal D.

Citește și: Proteste la Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate: Sunt asigurate doar urgenţele

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si