Se pare că reptila a fost adusă în țară de la sute de kilometri, într-o cutie de smochine. Nici la vamă, dar nici în magazin nu s-a făcut un control drastic, așa că șarpele nu a fost depistat până când a ieșit singur la lumină. Nu era periculos, spun specialiștii, însă angajații magazinului l-au ucis până au ajuns autoritățile.

Citeste si: VIDEO| Legumele ciudate i-au adus succesul unui pensionar din Suceava

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In timp ce oamenii-si faceau linistiti cumparaturile- dintre lazile cu legume si fructe a iesit un sarpe lung de un metru. Speriati, angajatii au ucis reptila si au aruncat-o in raul Olt. In vreme ce clientii au fugit mancand pamantul. 

Citeste si: Un şarpe a fost prins într-un mall din Târgu Jiu

Specialistii spun, insa, ca nu vorbim despre o specie periculoasa, ci de un sarpe de casa protejat in Romania. Putea fi salvat daca cineva anunta autoritatile, spun cei de la Directia Sanitar Veterinara Covasna care au ajuns acolo, dar prea tarziu.

Se pare ca sarpele a ajuns acolo de la mii de kilometri departare. Ar fi fost adus in cutiile cu smochine de import. Specialistii spun ca a supravietuit pentru ca a stat in vehicule frigorifice si a intrat intr-o stare de hibernare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si