Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Ce înseamnă pentru tine a înainta în vârstă elegant?
- Cel mai important este să-ți accepți vârsta, porneste de la creier, spune Valentina Pelinel.
Valentina Pelinel este mamă, soție și un exemplu de stil de viață sănătos. Fostul model participa la evenimente în care femeile sunt încurajate să ducă o viață echilibrată prin împărtășirea de experiențe personale alături de prietenele sale.
„Poți să arați foarte bine. Stii că se intâmplă sa vezi o femeie, un barbat la 20 de ani te astepti să arate bine dar când vezi o persoană la 40-50 că arată bine atunci simți nevoia să oferi toate laudele din lume pentru că nu e ceva așteptat”, spune Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, despre viața de familie și tratamente de înfrumusețare

Soția lui Cristian Borcea va împlini luna viitoare 40 de ani dar arată ca la 20 de ani.

Are aceeași prospețime si sclipire ca atunci când era pe podiumurile de modă. Secretul ei este familia ei și prietenii, care au devenit sursa ei de energie si fericire.
Valentina Pelinel şi Cristian Borcea sunt părinţi cu normă întreagă dar chiar și așa nu-și neglijează momentele lor de cuplu.
„Cu soțul meu stau seara pe terasă, nu ieșim la restaurante, foarte rar ieșeam și înainte dar acum cu pandemia nu prea am mai ieșit deloc și stăm împreună.
Petrecem chiar și două ore în care povestim, povestim după care ne dăm seama că e wow să stai cu cineva toată ziua bot în bot și să nu te plictisești”, spune Valentina Pelinel
Anul acesta, pentru ca suntem in pandemie, familia si-a petrecut scurte vacante in tara.
„Am fost la munte, în vară la mare la noi, acăsică, în țară”, spune vedeta.

Concursul tratamentelor de înfrumusețare în familia Valentinei Pelinel

Cuplul Valentina- Cristian pune afacerile pe planul doi si o bună parte din timp si-l dedică celor trei copii pe care îi au împreună gemenele in: varsta de un an si jumatate si baietelul, in varsta de 3 ani.
„Milan și-a dorit să facem ciocolată de casă, mai mult din dorința de a face și nu de a mânca la final, dar asta îți umple sufletul să te joci cu copiii, să ai prieteni”, povestește Valentina Pelinel.
Valentina și Cristi Borcea s-a căsătorit in 2018, după o relație in care au descoperit că au multe lucruri în comun, chiar și faptul că au în fiecare zi un ritual de infrumuțesare, unde se pare că omul de afaceri este campion.
„Eu am un soț foarte îngrijit, uneori mi se pare ca e mai îngrijit decât mine, care își aplică creme, fiole, îmi place și asta mă bucură că ceva destul de rar”, spune Valentina Pelinel.


Iata si ce sfat are Valentina pentru ca toate femeile sa se simta bine cu ele insele!
„Să aibă încredere în ele, foarte mulți oameni nu-și acordă încrederea necesară, nu au încredere în ele, așa cum te simți în interior, asta emani la exterior”, spune vedeta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si