Marius Paraschiv sau magicianul Verdini, așa cum îl cunoaște toată lumea, a reușit, prin spectacolele sale, să-i impresioneze atât pe copii, cât și pe adulți, iar astăzi a venit în platoul știrilor KanalD pentru a ne aduce un strop de magie din turneul său național, a transmis Cristina Dorobanțu.

Verdini, spectacole pentru toate vârstele

Cristina- Bună ziua și bine ai venit.

Văd că nu ești singur, cine este acest personaj misterios?

Verdini- Am venit cu Dj bomba alături de mine și de astăzi să știi că faci parte din trupa noastră, trupa minunații și vreau să facem salutul minunaților, ia vino DJ Bumba.

Citește și: VIDEO- Bianca Boeroiu, premiul Emmy Creative Arts pentru machiajul realizat în serialul „Wednesday”

Pune o mână peste mâna mea, aici o să ne spunem numele și apoi strigăm și împreună suntem minunați ok.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Eu sunt Verdini, el e DJ Bumba, eu sunt Cristina și împreună suntem minunații.

Sunt acum că am făcut salutul putem să vorbim orice vrei.

Cristina- Orice vreau eu, care este mai exact rolul său?

Verdini- Dj Bumba este cântăreț, dansator și printre altele are un spectacol nou făcut de trupa noastră, de trupa minunații. Vă invit să descoperiți pe canalele noastre sociale. El are un spectacol despre ecologie, alături de iubita lui Bumbița, dar ăsta e e un alt subiect pe care aș vrea să îl dezvoltăm pentru că e un spectacol chiar foarte foarte frumos, un spectacol de sine stătător, cu un album muzical nou.

Apropo noi facem muzică, magie și baloane de săpun gigant, totul într-un scenariu educativ. Sâmbătă acum avem un spectacol mare la Pitești, la Casa de Cultură a sindicatelor. Sunt opt sute de locuri, o sală frumoasă, unde vă așteptăm să veniți împreună cu bunicii, cu părinții, pentru că e un spectacol frumos pentru întreaga familie.

Deci cam așa se desfășoară un spectacol.

Avem multe de povestit, sigur că da. Astăzi am lansat o melodie, se cheamă ,,Să vină vacanța'', e preferata mea.

Da, și ați adus în premieră la noi, pentru asta vă mulțumim tare mult și mai mult decât atâ,t împreună cu cei de acasă o să ascultăm un fragment din ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si