Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vești proaste: se scumpește drumul cu taxiul

Avem o veste proastă pentru cei care obișnuiesc să circule cu taxiul. Tariful minim pe kilometru urmează să se scumpească. Hotărârea majorării aparține fiecărei companii de transport în parte, iar prețul justifică, spun șoferii, cheltuielile tot mai mari cu alimentarea și reparațiile.

Albert Matei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru o cursă cu taxiul de la Gară până în cartierul Micro 17, un gălățean care vine acasă după o vizită la rudele din județ- parcurge aproximativ 7 kilometri și achită, la destinație, 18 lei. Extrem de puțin, spune unul dintre șoferii pentru care ocupația actuală nu mai rentează.

Se scumpește drumul cu taxiul

„E foarte greu, combustibilul, lumea nu mai are bani că e sărăcie care este, stau pe stradă, ce să facem?! Ca să trăiești numai din asta, nu se mai poate astăzi.”

Tariful actual, de 2 lei și 70 de bani, urmează să fie majorat la 3 lei și 75 de bani. Practic, drumul de mai devreme cu taxiul va costa 26 de lei.

Creșterea de preț e menită să acopere combustibilul tot mai scump:

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI