Seful Serviciului Judetran de Ambulanta Galati, dr.

Mihai Polinschi, a declarat ca echipajele medicale au intervenit, marti seara, in mai multe cazuri pentru acordarea ajutorului medical de urgenta in cazul mai multor persoane care au suferit traumatisme sau plagi sangerande dupa ce au fost lovite de crengile rupte din cauza vantului puternic.

"Este vorba despre diferite traumatisme sau plagi sangerande. Unele persoane au primit ajutor medical pe loc, altele au fost transportate la spital. Mai grav este un barbat de 39 de ani, din localitatea Vanatori, peste care a cazut un copac. Acum se intervine sa fie scos ",  a spus Mihai Polinschi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

El a precizat ca marti seara s-au primit foarte multe apeluri la 112.

"S-au primit foarte multe apeluri, astfel incat multe apeluri au fost preluate de dispecerii de la 112 din judetele invecinate", a mai spus Polinschi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si