Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru faptul că a prevăzut incendiul de la Colectiv, dar și multe alte situații de acest fel, susține că lumea trebuie să se pregătească pentru o schimbare în rău, dar și pentru marele cutremur. Maria Ghiorghiu a menționat că nu știe ce fel de cutremur, dacă va fi unul de pământ sau unul politic, o revoluție, un război.

Vine marele cutremur?

"Vine cutremurul? De acum pregătiți-vă că vine cutremurul!(...)

Așadar dragii mei, să ne pregătim pentru o viață mai dură, cu mai multe încercări și suferințe. Cutremurul din acest mesaj, poate fi un cutremur de pămant, dar, există un dar, poate fi un cutremur politic, un război chiar, sau chiar o nouă revolutie.", este mesajul clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu.

Vine marele cutremur?

Cel mai puternic cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si