Safiye suferă cumplit după ce Naci a decis să plece din oraș însă, cu toate că bărbatul o asigură că pleacă de dorul fiicei sale, tânăra crede că altul este motivul. Nici prin gând nu-i trece lui Safiye că bărbatul pe care l-a iubit toată viața este măcinat de o boală incurabilă.

Gulben manifestă o nouă criză atunci când îl surprinde pe Esat alături de Esra.

Toate speranțele încercatei tinere, în ceea ce privește un viitor alături de Esat, se năruie. Mai mult, Gulben își va manifesta nemulțumirile personale față de întreaga familie, în special față de Safiye.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: Cum arată Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

 

Vinovați de iubire, episod nou: o nouă dramă pentru Gulben

Neriman, mezina familiei Derenoglu, va fi protagonista unui incident neobișnuit, la școală. Mai mult, Han află că sora sa mai mică și Ege, fratele lui Inci, formează un cuplu iar de aici și până la un adevărat scandal, este doar un pas.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod impresionant din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si