Close sidebar
Close sidebar

”Vinovați de iubire”, episod nou: Han suferă teribil după Inci

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, îl regăsim pe Han devastat de plecarea lui Inci.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânărul nu acceptă faptul că a fost părăsit de femeia de care este îndrăgostit nebunește, iar Gulben și Esat empatizează cu suferința acestuia.

Safiye se luptă, în continuare, cu himerele trecutului, cele care i-au distrus viață, iar Naci nu contenește să încerce a relua relația cu femeia iubită.

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru ziua de marți, 2 iulie 2024: Zodia care va face schimbări semnificative în carieră- kanald.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Cu toate cu Gulru, fosta soție a lui Naci, suferă teribil de când a aflat că acesta este grav bolnav, ea nu accepta că acesta a părăsit-o pe ea și fiica lor, pentru a fi alături de Safiye.

Dacă va reuși Han să treacă peste suferința pricinuită de Inci, odată cu plecarea acesteia din viața sa, puteți afla astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați nde iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI