Close sidebar
Close sidebar

Viorica Dăncilă, un nou atac la Klaus Iohannis pe Facebook. Ce a postat fostul premier

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, postează, vineri, pe Facebook, un colaj video de 38 de secunde, în care Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti. ”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Dăncilă, făcând referire la întâlnirea candidatului PNL cu alegătorii din Maramureş.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dăncilă a postat, vineri, pe Facebook, un colaj video de 38 de secunde în care Klaus Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti.

La începutul clipului este scris mesajul ”Programul prezidenţial al candidatului Klaus Iohannis”, iar la final scrie ”Multumim Klaus Iohannis pentru susţinere”.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Cum arată buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Dăncilă pe Facebook.

De la ora 17.00, Iohannis se întâlneşte cu alegătorii din Maramureş. Reuniunea va avea loc la Sala Polivalentă Baia Mare.

Citeste si: Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

Vor fi prezenţi aproximativ 2.000 cetăţeni, simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI