Viorica de la Clejani a povestit   în cadrul unei emisiuni televizate că și-a scos singură soneria de la poartă, cu toporul. Cântăreața a recurs la gestul extrem pentru că nu mai suporta ca lumea să sune de la prima oră a dimineții, pentru diferite probleme. Vedeta a mărturisit că este cea mai bună soluție pentru a avea parte de liniște în preajma sărbătorilor de iarnă.

Citește și: VIDEO- Fulgy, un nou scandal! A anunțat poliția că este sechestrat: ”Sunt șantajat de către familia mea, vreau să am o viață liberă”

Femeia a recurs la acest gest pentru a scăpa de colindători care abuză de notorietatea lor, dar și de cei ce îi solicitau ajutor încă de la primele ore ale dimineții.

Ioniță de la Clejani are o nouă pasiune

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit despre noua pasiune a acordeonistului, și anume pictura. Acesta spune că până în prezent a făcut circa 50 de opere de artă, pe care i le dăruiește soției sale. Cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, cântăreața a mărturisit că de fiecare dată când primește un tablou, mănâncă o oală cu sarmale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ioniță de la Clejani aruncă bomba după ieșirea lui Fulgy din spital: „Muncesc, fac tot ce pot! Sunt majori, sunt responsabili pentru ce fac. Sunt îndurerat!”

Soții spun, de asemenea, că sunt atenți la colindătorii care le bat la ușă. Ei și-au amintit despre o întâmplare pe care nu o vor putea uita niciodată.

Citește și: Viorica de la Clejani, în doliu: „Nu a murit de covid, ci de....ar fi putut trăi!”

„Tot veneau la noi în vizită niște bătrâni cu vioara și-i primeam cu mare bucurie. La un moment dat unuia ba îi sărea coarda, ba cânta cu un semiton mai jos și eu m-am uitat mai ciudat la el. Atunci, bărbatul a luat vioara și a strigat: ‘Să moară copiii mei, dacă nu o sparg! Și a dat cu ea de pământ, că s-a făcut praf’”, a povestit Viorica.

Citește și: Margherita, întâlnire de gradul zero cu bărbatul care a înjunghiat-o în București?! Fiica Clejanilor, tranșantă înainte să îl vadă pe agresorul de pe trotinetă| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si