Președintele rus așteaptă răspunsul pe care îl va lua Volodimir Zelenski cu privire la încetarea războiului.

Vladimir Putin, ofertă finală pentru președintele Ucrainei

După trei zile de când a avut loc întâlnirea premierului israelian Naftali Bennett cu președintele  Rusiei,  în mediul online au apărut câteva detalii legate de discuția lor de la Moscova.

Citeste si: Imnul Ucrainei a fost interpretat în centrul Kievului, în timp ce rușii înaintau spre Capitală

Vladimir Putin i-a făcut ofertă finală lui Volodimir Zelenski pentru încetarea războiului. Oferta venită din partea președintelui Rusiei a fost considerată ca fiind una greu de acceptat. Este vorba de o ofertă mai grea decât cea primită de președintele Ucrainei înainte de pornirea atacului.

Ce decizie va lua Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei are de luat o decizie dificilă cu privire la încetarea războiului cu Rusia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Zelenski poate întări independenţa Ucrainei, dar ar trebui să plătească un preţ mare.

Va trebui să cedeze regiunea Donbas, să recunoască oficial dizidenții proruși din Ucraina, să ofere garanţii că Ucraina nu va adera la NATO, să îşi reducă capacitățile militare şi să declare neutralitatea ţării.

Citeste si: VIDEO| Ridicarea restricțiilor a descătușat pofta de distracție a românilor care au luat cu asalt cluburile

Dacă respinge propunerea, rezultatul ar putea fi teribil: mii, poate zeci de mii de ucraineni vor muri şi există o probabilitate mare ca Ucraina să îşi piardă independenţa'', au transmis jurnaliștii israelieni, potrivit viva.ro.

Negocierile dintre Rusia și Ucraina continuă

Ucrainenii știu exact care sunt cererile lui Vladimir Putin, iar aceștia trebuie să ia o decizie finală în zilele următoare.

Citeste si: Moartea cumplită a unui adolescent de 16 ani. El a murit alături de familia sa după ce o bombă rusească a căzut pe casa lor

„Nimeni nu va pune presiune pe ucraineni. Decizia îi aparține lui Zelenski. Un lucru este însă sigur: Putin este determinat, iar complicaţiile din ce în ce mai mari apărute după invazie nu îl vor opri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si