Acesta a mai precizat și faptul că recruţii şi rezerviştii nu participă la operaţiunile militare din Ucraina şi nici nu vor face acest lucru, potrivit tass.com.

Aş vrea să subliniez că recruţii nu participă şi nu vor participa la ostilităţi şi că nu va exista o chemare a rezerviştilor ”, a spus Putin într-un mesaj video, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, postat pe site-ul Kremlinului.

„La misiuni participă doar trupe profesioniste”, a adăugat el.

Mesajul lui Putin cu ocazia Zilei de 8 Martie

Vladimir Putin s-a adresat mamelor, soţiilor, surorilor şi iubitelor soldaţilor „care sunt acum în luptă şi apără Rusia într-o operaţiune militară specială”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaje de 8 Martie 2022: Urări originale pentru Ziua Femeii. Cea mai mare sărbătoare a primăverii

Înţeleg cât de îngrijorate sunteţi pentru cei iubiţi. Puteţi fi mândre de ei, cum toată ţara este mândră de ei şi este îngrijorată împreună cu voi ”, a afirmat preşedintele rus.

8 Martie, zi tristă pentru femeile din Ucraina

Printre refugiații ucraineni, se numără și femei singure cu copii, soțul lor luându-și rămas bun înainte de a pleca pe front în confruntarea directă cu armata rusă. 

Citeste si: Mesaje de Ziua Internaţională a Femeii 2022

Multe dintre aceste femei chiar au dat naștere în aceste momente dificile: fie în subsolurile maternității, fie în corturile special amenajate pentru refugiați. 

Întreaga lume susține Ucraina. Bărbații români se alătură luptei

Mai mulți localnici s-au mobilizat în Lvov. Femeile fac plase de camuflaj pe care le trimit mai apoi militarilor de pe front. "Dacă ne concentrăm toţi forţa şi venim aici să ajutăm vom ajuta România, nu doar Ucraina", este mesajul lor.

În a 13-a zi de război, situația din Ucraina este la fel de gravă ca în primele zile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si