Programul de lucru al lui Putin nu îi va permite să ia parte la ceremonia de rămas-bun pentru Gorbaciov din 3 septembrie ”, a declarat Dmitri Peskov.

Omagiu adus de Putin fostului lider sovietic 

El a adăugat că preşedintele Rusiei a vizitat, joi, Spitalul Clinic Central pentru a-i aduce un omagiu lui Gorbaciov şi a depus flori pe sicriul fostului lider sovietic.

O ceremonie de rămas-bun, care va fi deschisă și publicului, urmează să aibă loc sâmbătă, între 10.00 şi 14.00. ora locală, urmată mai târziu de ceremonia de înmormântare. 

Citeste si: A murit Mihail Gorbaciov

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Va participa o gardă de onoare şi va fi organizată o ceremonie de rămas-bun. Statul va ajuta la organizare ”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Ion Iliescu, mesaj după moartea lui Mihail Gorbaciov: „Un singur lucru nu i se poate reproșa...”

Într-o postare publicată pe blogul personal, Ion Iliescu scrie că a vestea morții ultimului lider al Uniunii Sovietice l-a întristat.

Citeste si: Zelenski, mesaj pentru participanţii la Festivalul de Film de la Veneţia

„Am aflat cu tristețe vestea morții lui Mihail Gorbaciov, ultimul lider al Uniunii Sovietice. Oricum ai judeca moștenirea lui, deciziile luate de URSS, sub conducerea sa, au schimbat dinamica relațiilor internaționale.

Și în bine, dar și în rău. 

Mulți au spus că a început schimbarea URSS punând căruța înaintea boilor, cu referire la accentul pus pe democrație și pe libertatea cuvântului.

Decizia a fost, cred eu, corectă. Din păcate nimeni nu suferă, acum, de prea multă democrație, și asta se simte în tot ceea ce facem”, a fost postarea publicată de fostul președinte Ion Iliescu pe   blogul personal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si