Close sidebar
Close sidebar

Vladimir Putin va deveni tată. Alina Kabaeva îi va dărui o fetiță

În plin război cu Ucraina, președintele Vladimir Putin va deveni tată pentru a cincea oară. Liderul rus va împlini anul acesta vârsta de 70 de ani.

Diana Bostan,

Vladimir Putin și Alina Kabaeva


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iubita sa, Alina Kabaeva îi va dărui o fetiță, potrivit presei din Rusia. Fosta gimnastă și Vladimir Putin mai au împreună și alți copii.

Amanta sa, Alina Kabaeva îi va dărui o fetiță

Surse din presa britanică, susțin că Vladimir Putin nu este foarte încântat de această veste.

„Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp”, ar fi spus acesta.

Deși nu au confirmat într-un mod oficial, Putin și Alina Kabaeva ar mai avea împreună trei copii, un băiat, iar în 2019 ar fi născut gemeni.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Vladimir Putin, noi amenințări în cazul conflictului cu Ucraina: "Să încerce!"

Liderul rus și Alina Kabaeva și-au ținut relația amoroasă departe de ochii presei, iar acesta nu a declarat niciodată ceva oficial: „Am o viață privată în care nu permit amestecul.

Trebuie respectată. Am reacționat mereu negativ la cei care-și vâră nasurile curioase și fanteziile erotice în viața altora”, a declarat el odată. 

Alina Kabaeva a fost declarată ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”

Vladimir Putin are și două fete cu fosta sa soție, Liudmila Șkrebneva. Cei doi au divorțat în 2013, după 30 de ani de căsătorie.

Citeste si: Condiția pusă de Rusia pentru a creşte livrările de gaze către Europa

Alina Kabaeva a fost una dintre cele mai apreciate gimnaste din Rusia cu două medalii olimpice, 14 la campionatele mondiale și 21 la europene.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI