Suntem sigure ca ai auzit de termen si ca ai vazut cel putin o coafura care sa aiba la baza vopsitul balayage, dar ai mai apela la aceasta tehnica? Daca eziti inca, noi suntem aici pentru a-ti oferi toate motivele ca sa optezi in continuare pentru balayage, si in acest an, la salonul nostru.

Prin urmare, iti oferim mai jos cele mai importante motive pentru a spune din nou „vreau un balayage” atunci cand stilistii  nostri te consulta in legatura cu tehnica de vopsire pe care sa o foloseasca.

Balayage presupune in general un look natural. Tocmai datorita procedurii folosite, care presupune aplicarea subtila a culorilor pe firul de par, balayage-ul este tehnica la care trebuie sa apelezi daca iti doresti un look cat mai putin ostentativ. Mai mult, radacinile pot pastra nuanta ta naturala, iar suvitele in degrade par decolorate de soare, nu rezultatul unei vopsiri realizate in salon. Expertii nostri sunt instruiti pentru a realiza acest look perfect natural, amestecand in general 2-3 nuante pentru a obtine efectul de balayage pe lungimi. Uite cat de bine arata!

Culoarea ta nu va necesita o intretinere costisitoare. Ne place sa te vedem des, dar ne bucuram si ca alegi o culoare prietenoasa cu portofelul tau. Vopsitul balayage pleaca de la nuante naturale si, imitand efectul trecerii razelor de soare prin culoarea ta, nu va avea nevoie de retusuri atat de frecvente precum o vopsea clasica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tehnica pune in evidenta frumos trasaturile. Au fost stilisti care au comparat look-ul obtinut in urma balayage-ului cu aspectul suvitelor copiilor, rezultat al jocului afara, in aer curat si sub lumina soarelui.

Avand parte de ajutorul expertilor, care stiu sa mixeze cu talent culorile, te vei bucura de o culoare luminoasa care iti pune in evidenta chipul. In plus, se stie faptul ca balayage are si un efect de intinerire.

Balayage poate fi purtat atat pe un par lung, dar si pe un bob la moda. E adevarat ca suvitele lungi reusesc sa puna mai frumos in valoare jocul de culori, dar si tunsoarea de inspiratie frantuzeasca, bobul, se potriveste cu aceasta tehnica de vopsire. Buclele sunt varianta de styling ideala, asa cum o demonstreaza coafurile obtinute in salonul nostru!

Balayage se potriveste cu toate nuantele in tendinte ale acestui sezon. Ti-am povestit ca balayage este o tehnica de vopsire care se caracterizeaza prin naturalete, dar sunt femei care isi doresc mai degraba efecte revolutionare, indraznete pentru parul lor. Ei bine, balayage li se potriveste la perfectie si acestor doamne si domnisoare. Tehnica se impaca de minune cu nuantele de gri, dar si cu pastelurile la moda in ultimii ani sau cu creatiile speciale de tip sunset hair, mermaid hair sau unicorn hair. Inspirate-te din imaginile de mai jos, care demonstreaza talentul si priceperea stilistilor nostri, dar si imaginatia lor!

Te asteptam cu bratele deschise la sediul salonului nostru, pentru a crea impreuna cel mai frumos balayage! Te poti programa la numarul de tel 0728 580 314 sau acceseaza site-ul nostru, 1dream.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si