Primăvara este aproape, ceea ce înseamnă că și temperaturile se schimbă. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna martie 2024. 

Luna martie este prima lună de primăvară și perioada în care natura începe, ușor-ușor, să renască. Românii au așteptat cu sufletul la gură temperaturile mai ridicate, iar meteorologii vin cu vești bune pentru ei.

Iată cum va fi vremea în luna martie 2024.

Cum va fi vremea în luna martie 2024?

Meteorologii AccuWeather au anunțat cum va fi vremea în luna martie 2024 în România. Temperaturile din luna mărțișorului diferă de la o zi la alta, însă vestea bună este că la începutul acestei perioade, românii vor putea face liniștiți activități în aer liber.

Citește și: Horoscopul lunii martie 2024: Zodiile care au parte de un început de primăvară magnific. Sufletul lor înflorește odată cu natura

În luna martie 2024 ne putem aștepta la temperaturi de 17 grade Celsius sau chiar și mai ridicate, în funcție de cum evoluează temperaturile. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

ghiocei

Meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru luna martie, ceea ce înseamnă că ghioceii își vor face apariția.

[Sursa foto: Unsplash]

În intervalul 1- 8 martie 2024, ne putem aștepta la temperaturi cuprinse între 9 și 17 grade Celsius. Deși această diferență este foarte mare, se pare că cea mai caldă zi din prima săptămână va fi ziua de 4 martie 2024, atunci când sunt așteptate și unele ploi. Pe seară, în acest interval, ne putem aștepta la temperaturi cuprinse între -1 și 4 grade Celsius, semn că frigul nu își ia atât de repede adio.

În intervalul 9- 15 martie 2024, ne putem aștepta la temperaturi puțin mai scăzute decât săptămâna precedentă. Vorbim despre temperaturi cuprinse între 6 și 12 grade Celsius, cea mai caldă zi fiind cea de 14 martie 2024. Pe seară, în acest interval, ne putem aștepta la temperaturi scăzute, cuprinse între -2 și 2 grade Celsius.

În intervalul 16- 22 martie 2024, ne putem aștepta la temperaturi scăzute, cuprinse între 7- 9 grade Celsius pe timpul zilei. În schimb, pe timpul nopții, temperaturile vor fi în jurul a -1..-2 grade Celsius.

În intervalul 23- 31 martie 2024, temperaturile cresc din nou. Vorbim despre temperaturi cuprinse între 11 și 17 grade Celsius, iar în cele mai multe zile maximele sunt de 16 grade Celsius pe timp de zi. Pe timp de noapte, termometrele ar putea arăta temperaturi cuprinse între 1 și 7 grade Celsius. Cea mai călduroasă noapte din această lună ar fi cea a zilei de 30 martie 2024.

vremea in luna martie

Meteorologii AccuWeather preconizează că spre finalul lunii martie vor fi cele mai ridicate temperaturi din întreaga perioadă.

[Sursa foto: AccuWeather]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Calendar ortodox pentru martie 2024: Când începe Postul Paștelui? Lista sărbătorilor importante

Așadar, se pare că cea mai caldă săptămână din luna martie este chiar ultima, unde termometrele vor arăta destul de des valori de 16 și 17 grade Celsius.

În luna martie vom vedea soarele ceva mai des decât în luna februarie, conform previziunilor meteorologilor AccuWeather, dar acest lucru nu ne scapă de ploi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si