Iată cum va fi vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie!

Prognoza meteo în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în mini-vacanța de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii. 

Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei - 1 Decembrie 2021. Prognoza meteo completă

Vremea în mini-vacanţa de Sf. Andrei - 1 Decembrie 2021. Prognoza meteo completă

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zile libere anunțate de Guvern. O nouă minivacanță pentru români de Sf.Andrei și 1 Decembrie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Valorile temperaturilor înregistrate în această perioasă nu vor depăși 4 sau 6 °C în cea mai mare parte țării iar în zona montană vor fi temperaturi scăzute.

Astfel, precipitațiile din acest interval vor fi normale pentru această perioadă, arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit ANM, după valul de aer cald din țara noastră, în următoarele patru săptămâni temperaturile vor scădea în toate regiunile. Frigul se va intensifica și mai mult în a doua parte a intervalului și vor apărea și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

Citeste si: Când se aprind luminițele de Crăciun în Bucuresti 2021? Regulile pentru târgurile pentru sărbătorile de iarnă- VIDEO

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si