Se pare că cei care își vor petrece începutul verii pe litoral vor avea parte de temperaturi călduroase. Vremea de 1 iunie se anunță perfectă pentru a începe vara la mare!

Cum va fi vremea la mare de 1 iunie

Potrivit informațiilor transmise de weather.ro, vremea de 1 iunie, pe litoral se anunță a fi călduroasă. Soarele va fi prezent pe cer, iar temperaturile de la începutul verii vor depăși 25 de grade Celsius.

Primul weekend al verii aduce vreme bună de stat pe plajă. Sâmbătă, pe 1 iunie, temperatura din termometre va urca până la 26 de grade Celsius.

Pe 2 iunie, soarele va străluci mai tare. Temperatura va urca până la 28 de grade Celsius pe litoral.În primul weekend de vară nu sunt prognozate precipitații pe litoral, iar vântul va adia ușor.

Citește și: VIDEO Vremea face ravagii în România! Șoselele au fost inundate din cauza ploilor torențiale. La ce să ne așteptăm azi?

Stațiunile de pe litoral în care să mergi de Ziua Copilului

Ziua Copilului aduce începutul verii. Pe data de 1 iunie 2024, pe litoralul românesc, mai exact în Constanța, vor fi organizate mai multe evenimente dedicate copilului. De la târguri și expoziții până la concerte, Constanța va deveni pentru o zi orașul copilăriei.

Potrivit informațiilor transmise de replicaonline.ro, Ziua Copilului va fi sărbătorită încă de dimineață.

În parcul de la gară se anunță o zi dedicată celor mici, cu evenimente distractive.

Programul zilei de 1 iunie 2024 din Parcul de la Gară, Constanța:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

• 10:30 Club Amicii (mascote, personaje din povești, face painting, baloane)
• 11:00 Activități sportive CSM Constanța
• 11:30 Dans în Parc
• 16:45 Lumea Poveștilor
• 18:00 Fanfara Muzica Apelor
• 22:00 Finala Liga Campionilor UEFA

Bulevardul Tomis se va transforma, de asemenea, într-o lume de poveste. Vor fi organizate spectacole pentru cei mici, menite să le aducă zâmbete copiilor.

Programul evenimentelor de 1 iunie de pe Bulevardul Tomis:

• 10:00 Atelino – Ateliere de pictură
• 14:00 Activități sportive CSM;
• 17:00 Jocuri supradimensionate: Twister, Giant Jenga, Giant X & O, Giant Scrabble, Scaunele muzicale
• 18:00 Spectacol 101 Dalmațieni
• 19:00 Dans sportiv

Citește și: VIDEO Micii apicultori învață și dansează! Copiii de la o grădiniță din Timișoara au aflat despre procesul prin care se obține mierea

La ce temperaturi să te aștepți dacă petreci începutul verii pe litoral

[Sursa foto: istockphotos]

Vremea pe litoralul Mării Negre la început de vară

Vremea în Constanța

Maxima zilei va urca până la 27 de grade Celsius sâmbătă, pe 1 iunie, la Constanța. Meteorologii AccuWeather au prognozat o zi senină, cu soare pe cer, cu probabilitate scăzută de precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Duminică, în termometre se vor înregistra până la 28 de grade Celsius. Meteorologii au anunțat că este posibil să cadă precipitații.

Vremea în Eforie Nord

La Eforie Nord vremea va fi la fel de caldă. Sunt așteptate temperaturi de până la 27 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar rafalele nu vor depăși 37 km/h. Potrivit aceleiași surse, probabilitatea de precipitații este de 0%. Maxima nopții va fi de 19 grade Celsius.

Și ziua de duminică aduce vreme frumoasă, când sunt aștepte temperaturi de până la aproape 30 de grade Celsius.

Vremea în Costinești

În Costinești va fi predominant senin. Pe cer este posibil să își facă apariția câțiva nori. Cu toate acestea, vremea va fi caldă, iar temperaturile vor urca până la 26 de grade Celsius.

Vântul va adia ușor până la moderat, iar rafalele de vânt vor ajunge până la 37 km/h.

Duminică, maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius. Este posibil să apară precipitații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si