Se pare că Andrew și Tristan Tate au dat de necazuri în Arestul Central al Poliției Capitalei. Situația a devenit tensionată între ei și alți doi arestați care ar fi pretins că sunt criminali care omoară pentru pura plăcere.

Primul le-ar fi spus milionarilor că este un ucigaș în serie, iar al doilea susținea că ar fi descoperit o metodă prin care își poate otrăvi victimele fără să fie dovedit, potrivit gândul.ro

Citește și: Durere fără margini în familia Luizei Melencu! Mama tinerei nu are liniște nici după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în spatele gratiilor: „Vreau să-l linșez. Să sufere cum a suferit și copilul meu”

Este cunoscut prea bine că, încă de când s-a mutat în România, Andrew Tate a punctat foarte clar că a ales această țară pentru a scăpa rapid de acuzațiile de viol.

Poveștile violatorilor încarcerați în țara noastră

Mihai, în vârstă de 36 de ani, un deținut din Galați, a fost violat în penitenciar după ce, la rândul său, violase și bătuse o bătrână în vârstă de 86 de ani, care a decedat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Schimbare de ultim moment pentru Gheorghe Dincă. „Monstrul” din Caracal s-a pocăit

„Cei care violează în libertate trebuie să se aştepte să şi-o ia în puşcărie. Pe mine m-au luat din prima. Prima dată am fost violat la nici trei zile după ce a ajuns în celulă. S-a auzit că baba murise şi au tăbărât pe mine trei haidamaci.

Doi mă ţineau şi un al treilea îşi făcea de cap cu mine”, a mărturisit bărbatul.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

V.I.O., în vârstă de 29 de ani și originar dintr-o comună din județul Suceava, a fost condamnat la 6 ani în spatele gratiilor, după ce a violat o tânără de 20 de ani. Ajuns în Penitenciarul Botoșani, acesta a fost violat de colegii de celulă.

S-ar părea că și Gheorghe Dincă  ar fi fost violat în celulă, atunci când a pășit pragul închisorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si