Moduri prin care îi poți spune „Te iubesc” pisicii tale. Anual, ziua de 8 august este dedicată unuia dintre cei mai buni prieteni ai omului, si anume pisica. 

Moduri drăguțe prin care îi poți spune „Te iubesc” pisicii tale

  • Nimic nu bate bucuria pe care o aduci în viața mea în fiecare zi.Am pește pentru tine. Favoritul tau! Să ai o zi de naștere minunată.
  • Cred că o să ajung să te îngraș azi. Am toate ofertele preferate aici pentru tine în această zi specială.
  • Toți cei care vin în casă par să știe că am o pisică chiar și fără să te vădă prima dată. Marcajele tale de zgâriere sunt peste tot, dar cum pot să mă enervez pentru ceva atât de drăguț. Să aveți o zi de naștere binecuvântată.
  • Ești cel mai bun cadou din viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit cea mai drăgălașă pisică. Sa ai o zi de nastere super!
  • Citeste si: Ziua Internaţională a Pisicii 2022: Când se sărbătoreşte? Cele mai frumoase imagini pentru reţelele sociale

  • Nu este ciudat că mă gândesc la tine, pisica mea, atât de mult? Mereu mă gândesc la bunăstarea ta, ori de câte ori sunt departe de tine. Voi face această zi de naștere specială pentru tine.
  • Este ziua ta de naștere și te voi face să te simți ca ceea ce ești cu adevărat, cea mai tare pisică din lume. Fie ca tu să fii binecuvântată cu o sărbătoare de naștere cu adevărat veselă.
  • Obișnuiam să fiu atât de singură fără tine în preajmă. Prezența ta în viața mea a făcut multă diferență. Ești o pisică ce aduce atâta fericire și merită ce e mai bun de ziua ei!
  • Ești aproape de inima mea și vei fi întotdeauna. Un toast la cea mai nebună și cea mai uimitoare pisică. Să ai o zi de naștere minunată!

Cum îți dai seama că o pisică se simte iubită

Toarce

Un tors poate însemna o mulțime de lucruri, dar există un semnal unic, un huruit corpolent, pe care pisica ta le rezervă pentru iubirea lor adevărată. Torsul puternic le reduce de asemenea ritmul cardiac și le ajută să se relaxeze și să se bucure de sentimentele de mulțumire.

Frământarea

Pisicile mici se frământă împotriva sânilor mamelor sale pentru a induce producția de lapte.

Experții cred că revenirea la acest obicei mai târziu înseamnă că se simt nostalgice față de când erau mici și încearcă să retrăiască acele momente fericite. Așa că data viitoare când pisica ta încearcă să te frământe ca și cum ai fi aluat de pizza, să nu crezi că se pregătește să tragă un pui de somn confortabil. Acesta este un semn sigur de adorație. Însoțită de tors și de o privire intensă ar trebui tratată că o declarație oficială de dragoste nemuritoare.

Clipește lent

Pisicile salvează contactul vizual pentru oamenii pe care îi cunoaște cu adevărat și în care are încredere. Dacă contactul vizual este însoțit de o clipire lentă consideră că pisica îți oferă „pupici pisicești”. Încearcă să mimezi acest comportament pentru a returna iubirea.

Mușcături jucăușe

Dacă prietenul tău blănos te muscă ușor este mai mult decât probabil că simt ceva pentru ține. Este destul de ușor să diferențiezi mușcătura din iubire și mușcătura normală: una doare, pe când cealaltă doar te gâdila. Mușcătura este o formă rară de afecțiune, așa că atunci când pisica ta se decide să o folosească, ea încearcă să îți spună în termeni foarte clari cât de minunat ești pentru ea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ziua Internaţională a Pisicii 2022: Cele mai frumoase mesaje şi felicitări pentru reţelele sociale

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si