Se implinesc, astazi, zece ani de la disparitia marelui Nicole Dobrin. Sub ochii indurerati ai sotiei, Gica, fachirul balonului s-a stins din viata pe 26 octombrie 2007, la doar 60 de ani, rapus rapid de o boala incurabila. Jurnalistii Libertatea au intervievat-o pe sotia lui. 

Cum au trecut acesti zece ani fara Gicu pentru dumneavoastra?

Gica Dobrin: Ca gandul! Nici nu mi-am dat seama ca au putut trece asa de repede.

Gicu este prezent tot timpul alaturi de mine. in plus, nu au trecut doua zile fara sa se vorbeasca macar o data despre el, pe strada, in casa, peste tot pe unde am mers.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ca sot cum era?

Un om deosebit. Am avut o casnicie fara fisuri, de 41 de ani si doua luni. Gicu era un om normal, e adevarat rasfatat, dar timid! Ne-am completat si ne-am iubit toata viata! Doar soarta a facut sa ne despartim asa de repede.

Mergeati cu el la toate meciurile. Era greu sa fiti in tribuna?

Da, Gicu ma lua peste tot.

Am fost in toata tara la meciurile echipei FC Arges. Nu imi era greu, imi placea, chiar daca nu ma pricepeam. in plus, ca spectator, eram extrem de linistit, nu ma exteriorizam nici in momentele in care tot stadionul il aclama pe sotul meu. Nici nu discutam cu Gicu despre meciuri.

Continuarea pe Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si